Je bekijkt de reis...

a
A
19 augustus 2015 20:20 | Door: Joke Dekker
Ha Lienie,
mooie foto's, is dat vanuit je kamer waar je woont of waar je werkt?
grmm
19 augustus 2015 20:40 | Door: hans dekker
Wat een avontuur Evelien en hoe mooi je het onder woorden hebt gebracht. Elke dag zul je wel nieuwe ervaringen op doen. Ben reuze trots op je meid! Natuurlijk nemen wij een koffer met stroopwafels in december. De tandarts zal het druk krijgen in Puerto Varas!
Liefs paps
19 augustus 2015 21:28 | Door: Wim Bax
Evelien, geniet en doe ontzettend mooie onvergetelijk ervaringen op !
Wim Bax
19 augustus 2015 21:35 | Door: Astrid
Hey Lien, wat super om te lezen!! En wat een prachtig uitzicht heb je! Daar kan maar weinig tegenop :-) Have fun!
Liefs,
Astrid
19 augustus 2015 21:44 | Door: Betty
Lieve lieve Evelien,
Via Joke heb ik jouw verslag kunnen lezen. Ik was zo benieuwd naar jouw reis en eerste indruk. Dat weet ik nu. De zondag dat jij vertrok had ik de hele dag de kriebels. Ik vind jou een super meid en heb respect voor jou. Deze stage periode zul jij nooit vergeten. Wat een mooie foto's! Vanaf nu kan ik jou volgen. Kus en lieve groeten, Betty.
20 augustus 2015 01:14 | Door: Evelien
Hoi allemaal!
Heel erg bedankt voor de lieve reacties!
Die foto's zijn helaas niet vanaf mijn kamer genomen, alhoewel ik vanaf daar ook mooi uitzicht heb.
Vandaag verder een hele mooie dag gehad waarvan ik mooi gebruik heb gemaakt tijdens mijn pauze. Het blijft iedere keer adembenemend!
Ik zal jullie op de hoogte houden.
Groetjes!
20 augustus 2015 08:37 | Door: Ad Bax
Ola Evelien,
Wat een leuk verhaal, en wat een prachtige foto's. Ik ben jaloers!
20 augustus 2015 08:40 | Door: Ad Bax
Sorry, ik was wat snel met doorzetten van het bericht.
Ik ben benieuwd naar je verdere verhalen. Zeker als je wat meer contact krijgt met de locals wordt het waarschijnlijk alleen maar leuker.
Succes met je stagewerk.
Groet,
Ad
20 augustus 2015 10:38 | Door: frans
Hoi Evelien,
Leuk om je verhaal te lezen en te lezen dat je het wel naar je zin hebt.
Wacht graag je vervolgverhalen af.
Frans
24 augustus 2015 00:10 | Door: Sharon Held
Hola Evelien:
¡Qué maravilloso que has decidido hacer este viaje y este período de prácticas en Chile! Vas a pasarlo muy bien, estoy segura de eso, me alegro de leer de tus aventuras. Yo también soy muy orgullosa de ti y te deseo una experiencia única y fantástica.
Un abrazote,
Sharon
27 augustus 2015 21:59 | Door: Evelien Dekker
¡Muchas gracias, allemaal!
30 augustus 2015 11:10 | Door: Theo en Marjan
Fijn iets over je te lezen. Leuke foto's. Ik denk dat je ouders ook chocoladehagel mee kunnen nemen. Wij denken dat je het wel naar je zin hebt. Zie graag een volgend reisverslag. Groetjes Marjan en Theo.